Gloudemans Expertise Grondverwerving

Deskundigenadvies WBI Gemeente Berkelland

Gloudemans heeft een onafhankelijk deskundigenadvies inbrengwaarde opgesteld ten behoeve van de geconsolideerde WBI-aanvraag van de gemeente Berkelland. Voor deze WBI-aanvraag zijn drie plangebieden samengevoegd om in totaal circa 350 woningen te kunnen realiseren binnen deze gemeente. Van startoverleg tot opname, in een kort tijdsbestek is een definitief deskundigenadvies gerealiseerd.

Overige gerealiseerde projecten

Taxatie van grond voor nieuw gezondheidscentrum de ZOED

Van sporthal naar nieuw gezondheidscentrum. Dat zijn de plannen van de gemeente Vught. Om de marktconforme waarde van de grond te bepalen was een taxatie noodzakelijk. Na meerdere positieve samenwerkingen werd Gloudemans wederom gevraagd voor dit project.
Ontdek meer

Taxatie historische objecten gemeente Den Helder

Fort Westoever: gebouwd rond 1825 om het Noord-Hollands Kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Wat is zo’n object met een rijke geschiedenis anno 2020 waard? Voor de gemeente Den Helder heeft Gloudemans het fort – samen met nog vijf andere bijzondere erfgoedobjecten – getaxeerd.
Ontdek meer

Waardebepaling van gronden binnen Almere Hout-Noord

Almere Hout-Noord gaat op de schop en wordt omgetoverd tot een woongebied met ruimte voor de wijkeconomie. Aan Gloudemans de taak om in commissieverband het gebied te taxeren, zodat de betrokken partijen tot een koopovereenkomst konden komen. Onze aanpak en de uitkomsten van dit project lees je hier.
Ontdek meer

Gloudemans voor het land van morgen