Werken aan Het Land van Morgen

Nederland mooier, beter en duurzamer maken. Met oog voor mens, natuur én economie. Kom jij met ons werken aan Het Land van Morgen?

Gloudemans Het land van morgen

Met jou

werken aan Het Land Van Morgen

Bij Gloudemans krijg je een baan met inhoud, dat is zeker. Werk mee aan de meest uitdagende opgaves van Nederland op het gebied van ruimtelijk beleid: wonen, werken, energie, klimaat, natuur en landbouw. Voeg je bij onze experts gebiedsontwikkeling, gebiedseconomie, grondverwerving, rentmeesterij, schadevergoedingsrecht, taxaties, transities en aanbesteden en selecteren.

Bekijk onze vacatures

Team HLVM - Frank Schavemaker

Uitdagende projecten

Werken bij Gloudemans betekent werken aan grote projecten in Nederland. Denk aan projectmanagement voor circulaire gebiedsontwikkeling in gemeente Waddinxveen, het opstellen van exploitatieplannen en het verzekeren van het gemeentelijk kostenverhaal voor het centrum van Gilze en Rijen of Weespertrekvaart Oost, risicoanalyses van gebiedsontwikkelingen, taxaties van gronden of historische objecten. Benieuwd wat we nog meer allemaal doen?

Bekijk onze projecten

 

Werken bij Gloudemans

Inhoud

Werken aan uitdagende opgaves

Expertise

Veel kennis over een breed spectrum

Kansen

Ontdek en bepaal je eigen carrière

Collegialiteit

Samen voor Het Land van Morgen!

Ik vertel je graag meer over Gloudemans

Stijn Berns

Expertises: Gebiedsontwikkeling, Schadevergoedingsrecht, Transities

Stijn vertelt over de cultuur van Gloudemans, hoe de verschillende expertises elkaar aanvullen en hoe je jezelf binnen de Gloudemans-organisatie kunt ontwikkelen.

Maak kennis met het team

Hélène Schepens

Expertises: Gebiedsontwikkeling, Schadevergoedingsrecht, Aanbesteden en selecteren

Hélène vertelt over haar meest uitdagende project, hoe er kruisbestuiving ontstaat tussen de verschillende expertises en waarom werken bij Gloudemans zo leuk is.

Maak kennis met het team

Ad Mutsaers

Expertises: Gebiedsontwikkeling, Rentmeesterij

Ad vertelt hoe zijn werkdag als moderne rentmeester eruit ziet, hoe hij zich de afgelopen periode heeft kunnen ontwikkelen en wat de Gloudemans Academy nou precies is.

Maak kennis met het team

Karen van der Leest

Expertises: Grondverwerving, Taxaties

Karen vertelt waarom het werken bij Gloudemans zo leuk is, hoe de lunch georganiseerd wordt en wanneer ze voor het laatst hard heeft moeten lachen tijdens haar werkdag.

Maak kennis met het team

Elmy Heuvelmans

Expertises: Gebiedsontwikkeling

Elmy vertelt hoe ze het samenwerken met haar collega’s ervaart, hoe Het Land van Morgen ervoor haar uitziet en waar ze ontzettend trots op is.

Maak kennis met het team
»
«

Onze cultuur

Werken bij Gloudemans betekent dat je in basis onderdeel uitmaakt van een vast, eigen team. Sommige collega’s zijn deels gedetacheerd bij opdrachtgevers, of werken op locatie bij een opdrachtgever. Hybride werken is hier heel normaal en gebeurt in overleg met je team. Samen kijken jullie naar de beste combinatie voor jou.

Ieder team heeft zijn eigen expertise, maar voor verschillende opdrachten wordt samengewerkt met meerdere teams. De combinatie van expertises uit verschillende teams is uniek voor onze opdrachtgevers. Dit is een voordeel voor opdrachtgevers, maar ook voor jou: ontwikkelmogelijkheden genoeg! Sta je bijvoorbeeld aan het begin van je carrière en weet je nog niet helemaal waar jouw interesse ligt? Bij ons kun je bij verschillende teams meekijken.

Zelfstandigheid wordt erg gewaardeerd, net als jouw eigen initiatief. Je bent niet voor niets onderdeel van onze club. Waar nodig is er begeleiding, dus vraag gerust om hulp.

Past dit bij jou?

Lees meer

Gloudemans Expertise Transities

‘Het Land van Morgen, daar doen we het voor’

 

Bekijk onze vacatures

Open sollicitatie

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team HLVM - Bart Joris
Gloudemans Het land van morgen

Bart over werken bij Gloudemans

Bart begon ruim 5 jaar geleden bij Gloudemans, direct na zijn studie. Inmiddels heeft hij bijna zijn taxateurdiploma behaald. “Bij Gloudemans kreeg ik de kans om op meerdere afdelingen mee te kijken, ik had dus zomaar binnen een hele andere expertise terecht kunnen komen. Maar het werk als taxateur trok mij het meest aan.”

Lees het verhaal van Bart

 

Vragen over onze vacatures?

  1. Vul het sollicitatieformulier in
  2. Uitnodiging eerste kennismaking
  3. Online assessment
  4. Tweede kennismaking (met collega’s)
  5. Aanbod
  6. Contract tekenen

Het online assessment bestaat uit twee testen: algemene intelligentie en een drijfverentest. Er is geen goed of fout bij deze testen. Ze zijn bedoeld om ons meer inzicht te geven in wie je bent als persoon en hoe je je verhoudt tot de rest van het team.

Dan kun je contact opnemen met Stijn Berns.

Aangesloten bij

logo - RICS
Logo - NRVT
Logo - NVR
logo - Register DOBS D
logo - NVM
Logo - LRGD
logo - VVOR
> <

Gloudemans voor het land van morgen