Gloudemans Expertise Rentmeesterij

Mediation

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling en -oplossing. Een onafhankelijk persoon gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een probleemoplossing. Deze manier van geschilbeslechting is vaak minder ingrijpend dan een stap naar de rechter. Deze vorm van conflicthantering kan tijd en geld besparen. Bij mediation werkt u samen met de tegenpartij aan een oplossing. Onder leiding van een deskundige krijgt u daar hulp bij. Onze adviseurs zijn deskundig en kunnen u van dienst zijn bij de begeleiding van conflicthantering.

Advies van onze experts nodig?

Heeft u vragen over een bepaald conflict en zoekt u naar een oplossing? Neem contact op met Giem Broekmans.

contact

Onze projecten

Taxatie historische objecten gemeente Den Helder

Fort Westoever: gebouwd rond 1825 om het Noord-Hollands Kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Wat is zo’n object met een rijke geschiedenis anno 2020 waard? Voor de gemeente Den Helder heeft Gloudemans het fort – samen met nog vijf andere bijzondere erfgoedobjecten – getaxeerd.
Ontdek meer

Onafhankelijk advies voor de NCG rondom de gaswinningsproblematiek in Groningen

Van de bouw van nieuwe wegen en woningen tot herstelwerkzaamheden. Iedere dag neemt de overheid besluiten over projecten in de openbare ruimte. Zo ook over de versterkingsmaatregelen rondom de gaswinningsproblematiek in Groningen. Deze versterkingsmaatregelen kunnen bij ondernemingen, eigenaren en bewoners leiden tot schade. Bijvoorbeeld doordat een winkel tijdelijk moet sluiten of een bewoner tijdelijk moet verhuizen. Gedupeerden kunnen bij de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) een aanvraag indienen voor een schadevergoeding. Gloudemans voorziet de NCG de komende jaren van onafhankelijk advies rondom de aanvragen, om zo tot een juiste oplossing voor alle gedupeerden te komen.
Ontdek meer

Taxatie van grond voor nieuw gezondheidscentrum de ZOED

Van sporthal naar nieuw gezondheidscentrum. Dat zijn de plannen van de gemeente Vught. Om de marktconforme waarde van de grond te bepalen was een taxatie noodzakelijk. Na meerdere positieve samenwerkingen werd Gloudemans wederom gevraagd voor dit project.
Ontdek meer

Gloudemans voor het land van morgen