Gloudemans - gemeente Amstelveen

Financieel strategische ondersteuning gebiedsontwikkelingen gemeente Amstelveen/Aalsmeer

De gemeenten Amstelveen/Aalsmeer zijn twee gemeenten gelegen net onder Amsterdam, die ambtelijk samen en bestuurlijk apart zijn. Amstelveen/Aalsmeer hebben een forse doelstelling voor het realiseren van woningen, bedrijvigheid en voorzieningen. Maar het grondgebied, dat voor gebiedsontwikkeling gebruikt kan worden, is beperkt door onder andere de aanwezigheid van Schiphol, snelwegen en agrarisch / polderlandschap. Daarnaast is deze plek in Nederland zeer gewild voor ontwikkelende partijen of speculerende partijen. Dat maakt gebiedsontwikkeling in Amstelveen/Aalsmeer een uitdaging op meerdere vlakken.

Overige gerealiseerde projecten

Projecten van Gloudemans

Plan- / gebiedseconomische ondersteuning gemeente Nuenen

Gemeente Nuenen is een Zuidoost-Brabantse gemeente bestaande uit de kerkdorpen Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Binnen deze gemeente zijn een negental lopende grondexploitaties begeleid variërend van een gebied met enkele woningen tot een grootschalige woonwijk met circa 1.600 woningen en twee bedrijventerreinen.
Ontdek meer
Projecten van Gloudemans

Planeconomische ondersteuning Vroonacker IV

Bij deze ontwikkellocatie aan de rand van de kern Diessen, gemeente Hilvarenbeek zijn wij als Gloudemans op verschillende onderdelen betrokken. We zijn gestart met het begeleiden van de haalbaarheidsanalyse, daarna zijn we het project intern financieel gaan begeleiden, stellen we het exploitatieplan op en gebruiken we deze casus voor een gastcollege aan de opleiding Vastgoedkunde van Fontys te Eindhoven.
Ontdek meer

Gloudemans voor het land van morgen