Header-afbeelding-bewerkt-Vroonacker-IV-Hilvarenbeek-Gloudemans

Planeconomische ondersteuning Vroonacker IV

Bij deze ontwikkellocatie aan de rand van de kern Diessen, gemeente Hilvarenbeek zijn wij als Gloudemans op verschillende onderdelen betrokken. We zijn gestart met het begeleiden van de haalbaarheidsanalyse, daarna zijn we het project intern financieel gaan begeleiden, stellen we het exploitatieplan op en gebruiken we deze casus voor een gastcollege aan de opleiding Vastgoedkunde van Fontys te Eindhoven.

Gastcollege Vastgoedkunde Fontys Eindhoven

Gloudemans heeft in 2023 een gastcollege mogen verzorgen voor de studenten van de opleiding Vastgoedkunde. Deze studenten hebben van Robbin Bouten een college gekregen over de Gebiedseconoom en wat deze in zijn dagelijks werk doet en tegenkomt. Aanvullend heeft Steef Gorissen voor de studenten een locatiebezoek verzorgd aan het plangebied en toelichting gegeven over het projectgebied Vroonacker IV als praktijkvoorbeeld.

Overige gerealiseerde projecten

Projecten van Gloudemans

Marktconsultatie Tsjerkesleat Heeg

Ook in gemeente Súdwest-Fryslân is er een groot gebrek aan (betaalbare) woningen. Vanwege het versnellen van de woningbouwopgave, is de locatie Tsjerkesleat Heeg in beeld gekomen als potentiële woningbouwlocatie voor de korte termijn. Maar, is deze locatie daarvoor wel geschikt? En zo ja, wat is dan het meest passende woningbouwprogramma? Hoe speel je daar op in met je ontwikkelstrategie?
Ontdek meer

Gloudemans voor het land van morgen