Spreekuur

“U wordt geconfronteerd met een gemeentelijk voorkeursrecht, een onteigening of u ondervindt planschade. U wilt als overheidsinstantie één van deze grondbeleidsinstrumenten inzetten? Wellicht bent u eigenaar van agrarische gronden die u professioneel wilt gaan verpachten. Er moet een exploitatieplan gemaakt worden, maar de inbrengwaarden dienen nog te worden getaxeerd. Men heeft een windturbine op of nabij uw eigendom gepland. U bent verantwoordelijk voor de grondverwerving in een bepaald plangebied en u staat voor strategische keuzes. U heeft een vraag over de NSW-status van uw landgoed. Perikelen met betrekking tot erfpacht rijzen u boven het hoofd. Wat moet u doen?”

Voor al uw vragen, problemen of geschillen op het gebied van gebiedsontwikkeling, grondzaken, bestuursrechtelijke schadevergoedingsrecht (planschade/nadeelcompensatie), gebiedseconomie et cetera biedt Gloudemans u de mogelijkheid om eenmalig gebruik te maken van haar spreekuur. Het spreekuur is gratis, laagdrempelig en zowel voor (semi-)overheden, ondernemers als particulieren toegankelijk. Spelen er binnen uw organisatie verschillende problemen binnen onze vakgebieden? Geen probleem, dan combineren wij dit tijdens het spreekuur.

Via onderstaand contactformulier kunt u een verzoek achterlaten voor het gratis spreekuur. Binnen twee werkdagen neemt een van de adviseurs van Gloudemans met u contact op voor het maken van een afspraak. Deze afspraak kan bij Gloudemans op kantoor of bij u op locatie plaatsvinden. Tijdens het spreekuur zal een adviseur van Gloudemans op basis van de beschikbare informatie een eerste beoordeling van uw vraag, probleem of geschil geven. Vervolgens kunt u bekijken wat de verdere stappen zijn. Uiteraard willen wij u hierbij graag van dienst zijn.

Spreekuur

 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gloudemans voor het land van morgen